Groots in bouwen met hout

Wij creëren unieke bouwoplossingen van hout

Wij bouwen bewust met hout. Met als doel de wereld iedere dag een stukje mooier te maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomstige generaties. We werken met veel passie en plezier aan de mooiste en meest unieke bouwoplossingen.

100 jaar deskundigheid & vakmanschap

De Groot introduceerde al in 1927 het prefab bouwen in serie. Nu bouwen we volledig duurzaam en circulair. Met onze bouwsystemen, prefab houtbouw en gelijmde houtconstructies realiseren we unieke kunstwerken voor wonen, werken, het onderwijs en de zorg. We bundelen krachten met aannemers en ontwikkelaars om tot het ultieme resultaat te komen. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Dit doen wij met hout

  • Alles
  • Inspiratie
  • Bouwsystemen
  • Prefab houtbouw
  • Gelijmde houtconstructies
  • Prefab houtbouw
Duurzame bergingsrenovatieDe berging staat wellicht niet bovenaan het lijstje van te vervangen zaken bij een renovatie. Toch kunnen veel oude bergingen een opknapbeurt gebruiken en hierbij zou een prefab houten berging wel eens een hele mooie oplossing kunnen zijn om zo bewoners de mogelijkheid te geven hun spullen veilig op te slaan. Lees hier een interview van […]
Lees verder
  • Prefab houtbouw
Kortere bouwtijd en hoge kwaliteit door gebruik van prefab elementen in project Lentelijn NijmegenIn het project Lentelijn Nijmegen, hebben we als ketenpartner de bouwtijd verkort en de kwaliteit verhoogd dankzij slim gebruik van prefab elementen.
Lees verder
  • Inspiratie
Blik mee terug op 2023Vanaf donderdagmiddag 21 december tot en met vrijdag 5 januari zijn wij gesloten. Lees hier hoe je ons tijdens de wintersluiting voor dringende gevallen kunt bereiken. Fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!
Lees verder
Prefab houtbouwBijzondere prefab bergingen in Nijkerk
Bekijk project
BouwsystemenHouten woongebouwen in Alkmaar
Bekijk project
Gelijmde houtconstructiesDuurzaam schoolgebouw in Drachten
Bekijk project
BouwsystemenM'DAM in Monnickendam
Bekijk project

Elke dag maken we de wereld een beetje mooier. Benieuwd hoe?

Jouw ambities waarmaken bij de beste werkgever?

Er zijn collega’s die al 40 jaar bij ons mooie bedrijf werken. Hun leven lang! Hoe doe je dat? Wij vinden het belangrijk dat je energie haalt uit je werk en jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen. Zo hebben we samen toekomst.

Rond Hout Bouwers NL keurmerk
KOMO

Dit is waar wij in uitblinken al bijna 100 jaar lang!

Samen maken we de wereld elke dag een beetje mooier. We werken met passie en plezier en zijn trots op wat we doen. Wij bouwen aan de toekomst met bouwsystemen, prefab houtbouw en gelijmde houtconstructies. We bouwen duurzaam en helpen bij het realiseren van unieke projecten voor wonen, werken, het onderwijs en de zorg. We zijn flexibel en leveren kwaliteit. En dat blijven we doen. Ieder project weer.