Prefab berging in renovatieproject in Den Bosch

De prefab berging prominent in renovatieprojecten

Bergingen van De Groot Vroomshoop Houtbouw nemen gretig aftrek in renovatieprojecten. In Rotterdam bijvoorbeeld. In opdracht van Woonstad slopen, saneren en vernieuwen we maar liefst 334 prefab bergingen, die 35 jaar geleden uit onze fabriek kwamen. De bergingen worden prefab en modulair gebouwd. Dat maakt een korte bouwtijd en gefaseerde aanpak mogelijk. Overlast voor bewoners en hun omgeving wordt tot een minimum beperkt. Er kunnen wel twintig bergingen per dag gerealiseerd worden. (meer…)

Denk circulair, denk hout

17 januari 2018

In de week van de circulaire economie, wil ik graag aandacht voor ons product: hout. Een prachtproduct. Het is een onuitputtelijke, hernieuwbare grondstof. Licht, makkelijk te bewerken en gezond. De Groot Vroomshoop produceert en levert prefab houten deelproducten, zoals gevels, daken en gelijmde houtconstructies, maar ook houten eindproducten, waarbij je kunt denken aan bergingen, bouwconcepten en complete huisvestingsoplossingen. Hout is bij uitstek een product dat circulair kan worden toegepast! (meer…)

ZuiverWonen – designed by nature

De Groot Vroomshoop Houtbouw levert voor alle woningen binnen het ZuiverWonen woningconcept de volledig casco HSB-elementen aan IBB Kondor, die de woningen realiseert.

Met de presentatie van ZuiverWonen lanceert VolkerWessels Vastgoed een nieuwe standaard op het gebied van levenskwaliteit. Het woningconcept is gebaseerd op biobased materialen. Design, ambacht, grondstoffen en techniek staan allemaal in het teken van comfortabel, gezond en bewust leven. Een rieten dak mét zonnepanelen. Veel licht en ruimte in de woning, riante leefruimte buiten in de tuin en op de veranda. Alles is hoogwaardig afgewerkt tot in de kleinste details. ZuiverWonen geeft energie. Voor nu én later. Al het toegepaste hout is natuurlijk FSC- of PEFC-gecertificeerd. Komt er een prefab houten berging bij de woning, dan komt deze natuurlijk ook uit onze fabriek. De eerste ZuiverWonen woningen worden gerealiseerd in Ter Aar. Daarop volgen opdrachten in Delft en Rijswijk.

ZuiverWonen Woning in aanbouw

Impressie ZuiverWonen Woning gereed

Meer weten over ZuiverWonen?

Kijk eens op www.vwvastgoed.nl/nl/projecten/detail/zuiver-wonen