š—™š—¶š—·š—»š—² š—½š—®š—®š˜€š—±š—®š—“š—²š—»

Goede vrijdag (29 maart) en 2e paasdag (1 april) zijn wij gesloten. Dinsdag 2 april zijn we weer bereikbaar!
Wij wensen iedereen fijne paasdagen.šŸŒ·šŸ°

Geschreven op 04-02-2019

Ackerswoude in Pijnacker

1200 daken in Pijnacker

In opdracht van ABB Bouw levert De Groot Vroomshoop HoutbouwĀ daken en toebehoren als ketenpartner in 2 projecten in woonwijkĀ Ackerswoude in Pijnacker. De wijk ligt tegen het dorpscentrum aan.Ā Het dorpse Ackerswoude Brink heeft winkels en voorzieningen opĀ loopafstand. Ackerswoude Landrijk, rustig en groen, ligt daaromheen.Ā In Landrijk komt een breed spectrum aan woningtypen:Ā villaā€™s, ruime twee-onder-een-kappers, riante rijwoningen enĀ levensloopbestendige semibungalows. Brink huisvest startersĀ en doorstromers in gevarieerde geschakelde woningen. De huizenĀ in Brink zijn inmiddels allemaal opgeleverd.

Allemaal huizen van bovenaf gemaakt
Huis met wit en oranje met bloemen op de foto
Huis met oranje en zwart van bovenaf gemaakt

Anderen bekeken ook

Bijzondere prefab bergingen in Nijkerk
Lees meer
Daken en bergingen in Dinxperlo
Lees meer
GeĆÆsoleerde bergingen in Bedum
Lees meer
Aardbevingsbestendige woningen AppingedamIn de wijk Opwierde-Zuid in Appingedam start de tweede fase van het project ā€˜Vliesgevelwoningenā€™.
Lees meer
Edge Stadium AmsterdamNormaal gesproken vormt de vloer slechts een klein onderdeel van een (ver)bouwproject, maar niet in het geval van Edge Stadium in Amsterdam.
Lees meer
Huis in aanbouw van rood baksteen met een blauw dak met steigers om het huis
De Tuin van Elden in ArnhemIn opdracht vanĀ Veluwezoom Verkerk Bouw bv leverde De Groot Vroomshoop Houtbouw de dakelementen voor het nieuwbouwplan De Tuin van Elden.
Lees meer
Huizen aan het water met weerspiegeling
Park Leeuwenhoeck WateringDe Groot Vroomshoop Houtbouw verzorgde de toelevering en montage van prefab daken en bergingen voor 51 woningen.
Lees meer
Transformatieproject KARSP!KARSP! is een programma van 274 woningen, een bescheiden commercieel/maatschappelijk gedeelte (ca. 1.140 mĀ² brutovloeroppervlak), een parkeergarage met 101 parkeerplekken en een fietsenstalling met plek voor 808 fietsen.
Lees meer
Vakantievilla met rieten dak en hout met paarse bloemen
Vakantievillaā€™s op Puur ExlooMidden in de natuur, op de beeldschone Hondsrug in de populaire recreatieprovincie Drenthe, ontwikkelt Kontour Vastgoed een in Nederland uniek concept dat staat voor kwaliteit, ruimte en luxe.
Lees meer
Hoog gebouw vanaf onderen
Vollenhovenkwartier in RotterdamVoor de renovatie van het Vollenhovenkwartier in Rotterdam hebben wij alle binnenspouwbladen (HSB-gevelelementen) geleverd.
Lees meer