Over ons

Van jongs af aan

Wij bouwen bewust met hout. Van jongs af aan. En we bestaan al 90 jaar. We ademen hout, dat weet de markt. Hout is een pracht product. Oogt mooi en warm. Het is een onuitputtelijke, hernieuwbare grondstof. Lichter dan staal en beton, makkelijk te bewerken en gezond. Vanuit de gedachte zoveel mogelijk in de fabriek te doen, onder geconditioneerde omstandigheden, ontwikkelde en vernieuwde De Groot Vroomshoop zich tot waar we nu staan. We bieden deelproducten: gevels, daken en gelijmde houtconstructies. Bergingen, bouwconcepten en complete huisvestingsoplossingen.

 

We zijn gezond!

De Groot Vroomshoop is een gezond bedrijf. We zijn Financieel Gezond verklaard met een Graydon Award, een verantwoorde en prettige zakenpartner die u werk uit handen neemt en afspraken nakomt. We zijn een vitaal onderdeel van VolkerWessels.

 

Uit het goede hout gesneden

De Groot Vroomshoop is heel bewust maatschappelijk verantwoord ondernemer. Dat gaat veel verder dan een goede invulling en verbinding van de 3 P’s. Daarmee presteren we uiteraard goed, maar dat mag van ons verwacht worden. Wij voegden daar Proud en Pleasure aan toe. Je moet plezier hebben in wat je doet. Dat komt de productiviteit en creativiteit ten goede. En trots zijn op ons bedrijf, ons werk, samenwerkingsbanden en relaties en de producten en concepten waar we met z’n allen voor staan.

90 jaar ervaring

ca. 200 vakmensen in dienst

9 hectare productielocaties

3 werkmaatschappijen

Tijdelijke en permanente huisvestingsoplossingen

Prefab houten bergingen, dak- en gevelelementen

Toonaangevend op het gebied van gelijmde houtconstructies

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen B.V. biedt duurzame en energiezuinige huisvestingsconcepten op basis van houtskeletbouw. Permanente, semipermanente en tijdelijke huisvestingsoplossingen.

De Groot Vroomshoop Houtbouw B.V. is toeleverancier van prefab houten bergingen en prefab dak- en gevelelementen en partner in energiezuinige woonprojecten.

De Groot Vroomshoop Gelijmde Houtconstructies B.V. produceert gelijmde houtconstructies en spanten en is tevens partner van het innovatieve en duurzame kanaalplaatsysteem LIGNATUR.

19 oktober 2018
Leerlingen @NoordikVV op bezoek bij @DeGrootVrmshp i.v.m. de themaweek Duurzaamheid. Onze directeur legde ze uit waarom wij bouwen met de onuitputtelijke, hernieuwbare grondstof #hout en we gaven ze een rondleiding door ons bedrijf! Bedankt voor jullie enthousiaste @NoordikVV https://t.co/DS24oIMorq DeGrootVrmshp photo

In het centrum van Arnhem wordt gebouwd aan 62 luxe huurappartementen die de bruisende binnenstad zullen verbinden met de Rijnkade. Bouwbedrijf Wessels Rijssen bouwt het nieuwe complex. Wessels Rijssen gunde De Groot Vroomshoop Houtbouw de opdracht prefab gevels te produceren en te leveren voor het nieuwe appartementencomplex Bartok.

Het succesvolle concept ARCHITECT@WORK, dat zich richt op architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers, strijkt op 12 en 13 september opnieuw neer in Rotterdam Ahoy.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.